cariera

Afla ce cariera ti se potriveste in functie de zodie

Distribuie articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu stiu cum sunteti voi, dar va spun ca mie imi place sa citesc astfel de articole pentru a vedea daca previziunile astrale se potrivesc sau nu. Horoscopul meu (fecioara) zice ca ar trebui sa lucrez ca scriitoare, ceea ce cam si fac. La voi se potriveste dragele mele cititoare?

job-cariera-horoscop

Berbecii sunt de regulă persoane încrezătoare, dinamice, deschise, cărora li se potrivesc de minune joburi în care se află la conducere, joburi în educație, în guvern sau chiar și în construcții.

Taurii sunt persoane de încredere, practice, sincere, creative, care lucrează bine în echipă. Cel mai bine li se potrivesc joburi în domenii precum design de interior, relații publice, marketing, finanțe sau jurnalism.

Gemenii sunt persoane care au nevoie de motivare pentru a nu se plictisi, deci nu li se potrivește un job unde să se piardă în rutină. Pot fi agenți de vânzări, pompieri, polițiști, designeri, pictori.

Racii sunt plini de energie și de imaginație și au o inimă mare. Pot fi buni profesori, asistenți medicali, psihologi, să lucreze în advertising sau în transporturi.

Leii sunt mereu buni liberi, fiind carismatici, optimiști și încrezători. Indiferent de domeniul ales, vor avea succes și vor fi fericiți dacă se află la conducere.

Fecioarele sunt atente la detalii, iar unele dintre cele mai potrivite joburi pentru ele sunt cele de bucătar, scriitor, lucrător social sau agent de vânzări.

Balanțele sunt persoane sociabile, având nevoie de interacțiunea cu alți oameni pentru a fi fericite în carieră. FIe că lucrează în Poliție, în vânzări, în educație, advertising sau guvern, balanțele pot ajunge repede la un compromis și se adaptează ușor.

Scorpionii au o minte analitică, complexă și intuitivă, motiv pentru care li se potrivesc domenii precum IT-ul, știința, ingineria sau construcțiile.

Săgetătorii sunt persoane independente, spirituale și pozitive, care ar trebui să își aleagă un job de scriitor, specialist în relații publice, marketing sau divertisment.

Capricornii sunt persoane foarte responsabile și buni lideri. Ar trebui să lucreze în IT, vânzări, știință, design sau arhitectură.

Vărsătorii sunt de regulă persoane independente, vizionare, neconvenționale, cărora li se potrivesc cel mai bine joburi din domenii precum astronomia, fotografia, aviația sau IT. Mulți dintre nativii zodiei mai lucrează și în domeniul militar, management, transport sau vânzări.

Peștii sunt persoane spirituale, cărora le pasă mult de cei din jurul lor, motiv pentru care ar trebui să lucreze în medicină, să fie profesori sau să facă muncă socială și, chiar dacă nu este tocmai o carieră, muncă voluntară.

🔥55
[Total: 0    Average: 0/5]

Distribuie articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *